Vi topper laget! 

Bli med!

 
OM OSS

VS Entreprenør Bygg og Anlegg AS startet opp i 2011 og har i dag 45 ansatte, hvorav 10 er tilknyttet Tømrermester A. Borgos. Konsernet har små og store prosjekter med hovednedslagsfelt Fjellregionen og sør i Trøndelag.  Vi hadde i 2019 en omsetning på 120 millioner kroner og har en stadig voksende ordrereserve. Vi ser derfor alltid etter dyktige fagarbeidere og ledere!

 

VSEBA har høye ambisjoner og det gjenspeiler seg i vår visjon "Vi skal til enhver tid levere produkter vi selv vil bo og arbeide i". 

 

TJENESTER

NÆRINGSBYGG

VS Entreprenør Bygg og Anlegg AS er en totalentreprenør innenfor næringsmarkedet. Vi leverer et bredt spekter av tjenester innenfor bygg, anlegg, hus, hytter, leiligheter, betong- og grunnarbeid.

PRIVATMARKED

Tømrermester A. Borgos er ansvarlig for privatmarkedet i Fjellregionen og forhandler av Norgeshus.

DRIFTSBYGNINGER

LANDBRUK

Vi har lang erfaring med å sette opp driftsbygninger for landbruksnæringen og vi hjelper deg med å bygge den 

ultimate løsningen for ditt behov.

normal-77.jpg

ANLEGGSTJENESTER

Vi besitter sterk faglig kompetanse innen alle typer anleggstjenester og leverer både del-og totalentrepriser innen betong, veg, bru, tomtegraving, V/A (Vann og avløp), kabelanlegg, byggefelt, masseflytting, steinlegging, drenering, støttemur, septik, park/uteområde mv.

ANDRE TJENESTER

Vi tar på oss en lang rekke tjenester som kjerneboring, betongsaging, graving, rehabilitering, bygningsvern og mye mer.

 

PROSJEKTER

FULLFØRTE PROSJEKT

Tynset Brannstasjon er ett av mange flotte prosjekter VS Entreprenør Bygg og Anlegg AS har fullført siden konsernet så dagens lys i 2011. Det er like stort og gledelig hver gang vi overleverer byggene vi har oppført i det sørlige Trøndelag og i Fjellregionen.  

PÅGÅENDE PROSJEKT

VS Entreprenør Bygg og Anlegg AS har flere prosjekter på gang, blant annet på Tynset, Tolga, Engerdal, Ålen, Oppdal og Røros. På noen prosjekter har vi totalentreprisen mens vi har et godt samarbeid med dyktige aktører i  bransjen på noen av de andre prosjektene. 

593_968640898.jpg

PLANLAGTE PROSJEKT

I Kjølmoen Park skal VS Entreprenør Bygg og Anlegg AS bygge ett næringsbygg og 56 flotte leiligheter med god standard, parkeringskjeller og heis på Tynset. Med solcelleanlegg på taket, som forsyner strøm til fellesarealer, og tilrettelagt for elbil-deling som reduserer bilutgiftene, er Kjølmoen Park Tynsets første leilighetsprosjekt med fokus på miljø.
 

 

KONTAKT

VS Entreprenør Bygg og Anlegg AS,

Tomtegata 5, 2500 Tynset, Norge

Telefon: 974 05 200

Org. nr. 997 351 312